Contacteer ons
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798

Pearl Electric Co.,Ltd.

Bereidende leiding in machtstransformator productie.

 • Pearl Electric Co.,Ltd.
 • Pearl Electric Co.,Ltd.
 • Pearl Electric Co.,Ltd.
 • Pearl Electric Co.,Ltd.
<-Video Images->
Grote Markt: Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Verdeler/groothandel, Exporteur, Verkoper
Merken Parel Aantal werknemers 500~750
Jaarlijkse omzet 150-200 million Opgericht Jaar 1958
Export pct 10% - 20%
Inleiding

Pearl Electric Co.,Ltd.


Is parel Elektrisch Co., Ltd een bereidende technologiefabrikant in machtstransmissie en transformatie die hoofdzakelijk onderzoek en leveringsmachtstransformator. De belangrijkste productdekking is in olie ondergedompelde de machtstransformator van 220kV (en onder 220kV), de transformator van de het droog-typemacht van 35kV (en onder 35kV), reactoren, stootkussen-opgezette transformator en geprefabriceerd hulpkantoor.

De parel bezet een fabrieksgebied van 9 hectaren, met meer dan 6 hectaren moderne fabrieksgebouwen. Het hebben van meer dan 600 werknemers en het bezitten van meer dan 260 reeksen van gespecialiseerd productiemateriaal, Parel scheppen een jaarlijks outputvermogen van 6 miljoen kVAtransformatoren, 1,50 miljoen kvar reactoren en de reeksen van meer dan 2000 van stootkussen-opgezette transformator/geprefabriceerd hulpkantoor op.
Elektrische de parel schept een professioneel R&D-team met meer dan 60 ingenieurs voor de ontwikkeling van nieuwe producten, ontwerp van aangepast model en waarborg van fabriek productie op. Elektrische de parel heeft ook een volledig Kwaliteitsbeheersysteem gevestigd, met de volgende overgegaane certificatie: ISO9001: 2008 Kwaliteitsbewakingscertificatie, het Beheersysteem certificatie van ISO14001 Milieu en OHSAS18000-Beroepsgezondheid en Veiligheidsbeheerssysteemcertificatie.

Geschiedenis

Pearl Electric Co.,Ltd.

Dienst

Wij produceren hoofdzakelijk en leveren:

 1. 35 KV en onder 35 kV drogen Typetransformator
 2. 35 KV en onder 35 KV Olie ondergedompelde Distributietransformator
 3. 230 KV en onder 230 KV Olie ondergedompelde Machtstransformator
 4. 35 KV en onder 35 KV Hulpkantoortransformator
 5. Reactoren en ander materiaal van de machtstransmissie

Pearl Electric Co.,Ltd.

Ons Team

Elektrische de parel wordt strikt overeengestemd met vereisten van ISO9001: 2008 en vestigt het beheersysteem van het bedrijfsysteem, die „het Beheersysteemhandboek van de Bedrijfkwaliteit“ formuleren. Het handboek wijst beheers op organisatie en identificeert de verantwoordelijkheid voor verschillende afdeling, vastgestelde regels voor dagelijks beheer tijdens al planning, besluitproces.

Op de markt brengende afdeling

Het is de oorzaak van het verzamelen en de nadenkende marktinformatie, het bevredigende onderzoek van de klant, zou alle acties met de vereisten van „Klanten Communicatie Controlesysteem“ en „de Controlesysteem van het Contractoverzicht moeten worden overeengestemd“.

Pearl Electric Co.,Ltd.

Technische afdeling

Het is verantwoordelijk om producten volgens de relatieve die wetten en de marktinformatie te ontwerpen en te ontwikkelen door op de markt brengende afdeling wordt verstrekt. Alle acties zouden met „de Procedure van het Productontwerp“ en de Procedure van de „Nieuw Productontwikkeling moeten worden overeengestemd“ om de behoefte van klanten tevreden te stellen.

Pearl Electric Co.,Ltd.

Kwaliteitscontroleafdeling

Het is verantwoordelijk om de test te doen en de unaccepted producten volgens de vereisten van productenwet, regelgeving en technische beschrijving te behandelen, om de levering van ongeschikte producten te vermijden. Al actie zou met „de Controleprocedure van het Verwerpingsproduct moeten worden overeengestemd“.

Pearl Electric Co.,Ltd.

 

Logistiekafdeling

Het is verantwoordelijk om de leveranciers volgens de vereisten van ontwerp te kopen en te leiden die door technische afdeling worden verstrekt. Alle acties zouden met „de Procedure van de Verwervingscontrole“ en „de Procedure van de Leverancierscontrole moeten worden overeengestemd“.

De productontwikkeling is de oorzaak van vervaardigingsproces voldoet de vereisten van technisch en ontwerp. Al actie zou met „de Procedure van de ProductieProcesbeheersing moeten worden overeengestemd“.

 

Pearl Electric Co.,Ltd.

Naverkoopafdeling

Aandringend op het principe van de „oprechte dienst“ en pogend de tevredenheid van klanten te winnen, Elektrische probeert de Parel altijd om zijn vóór-verkoop, tijdens-verkoop, en naverkoopdiensten te perfectioneren. Met zijn sterke technische macht en technologische die ervaring vele jaren wordt geaccumuleerd, kunnen wij professionele ontwerpen en beste oplossingen aanbieden en de vraag van de klant naar individuele producten tevredenstellen. Het product en de dienst van de parel zijn hoogst erkend en in binnen- en buitenland erkend door alle gebruikers. Het bedrijf belooft om superieur-kwaliteitsproducten en de eerste-schat naverkoopdienst te verlenen aangezien wij in het verleden deden:

 1. „Waarborg drie“ één jaar (het herstellen, vervanging en terugbetaling) en „Geladen Onderhoudswaarborg“ 20 jaar.
 2. Free-of-charge het verstrekken van technisch overleg volgens de eisen van de klant en het leveren van begeleiding aan klanten tijdens productinstallatie en aanpassing.
 3. Het houden van free-of-charge trainingscursussen op de eisen van de klant met betrekking tot materiaalinstallatie, aanpassing, gebruik, verrichting en onderhoud.
 4. Geschikte reactie op het verzoek van de klant. In het geval van productfout tijdens productverrichting, is geen kwestie het de kwaliteitsprobleem van het product of de manipulatieongeval van de exploitant, zullen wij reactie binnen één uur nadat de informatie wordt ontvangen, sturen ingenieur naar de plaats in de kortste tijd en zo spoedig mogelijk oplossen het probleem geven. (de de dienstlijn van 24 uur: +862022626603)
 5. Na de waarborgperiode, verstrekken wij nodig montage en delen voor materiaalonderhoud, met de meest preferentiële prijzen.
 6. Onophoudelijk verbeterend productkwaliteit en verdere bevredigende klantenvereisten BT die periodiek klant uitvoeren die en klant bezoeken verzamelen koppel terug.

Pearl Electric Co.,Ltd.