Droog de Toebehorenstaal IP30 van de Typetransformator - Klassen Beschermende Bijlage

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PECS, SC (B) 9-15
Min. bestelaantal: 2 eenheden
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 30days-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 9000 eenheden per jaar
Contact nu

 

Staal, IP30 - Klasse, Beschermende Bijlage, droog-Typetransformator, Toebehoren voor transformator

 

Beschermende bijlage


De aantrekkelijke en dragen-bestand beschermende bijlagen zijn beschikbaar om extra bescherming aan transformator te bieden, en het beveiligingsniveau zou IP20, IP23 kunnen zijn of hoger.

 

Het materiaal is roestvrij staalplaat, de plaat van de aluminiumlegering en andere geschikte materialen.

 

IP20 de bijlage voorziet bescherming tegen de ingang van buitenlandse voorwerpen van diameter die 12mm overschrijden en kon toevallige schok weerstaan.

 

IP23 de bijlage, naast functies van IP20-bijlage, biedt minder dan ook bescherming tegen regenval bij een verticale hoek van 60°. Maar de IP23-bijlage zal het koelen van de transformator ongeveer capaciteit door 5%~10% verminderen, daarom moet dit worden in acht genomen wanneer het selecteren van bijlage voor de transformator.

 

De kabelsteun wordt geleverd de inkomende (uitgaande) verbindingen voor van HV (LV) van bodem van bijlage.
 

Installatiedetails

 

De bijlage zou volgens reeks nr moeten worden geïnstalleerd., platen met zelfde geen reeks samen zou moeten worden bevestigd. De verbinding van netto plaat en groef, patroonplaat en groef, zou door M5x12 self-tapping schroef moeten worden vastgemaakt. De twee groevenverbinding zou door 3D contacten, M8-de schroef van het contactdooshoofd GLB evenals vlak blok moeten worden aangehaald. Tussen trislots, tussen twee groeven en trislot, scheept de verbinding door te verbinden en een reeks van de de extern-hexagonale schroef en noot van M8 in.

 

Maak een voorbeeld van verbinding van voorplaat en linkerkantplaat. De verbindende kant is A1.

1: De hogere netto plaat van voorkant en de middendeur vergt eerste installatie. De verbinding van netto plaat wordt en trislots vastgemaakt door M5×12 self-tapping schroef.

De hogere centrumpijler van netto plaat verbindt met centrumpijler van de deur met het verbinden van raad en vastgesteld stuk van de extern-hexagonale noot van M8. (Gecentraliseerde het Levensonderhoud, en richt zich aan beide kant)

 

2: Installeer voorkant en de linkerkant, ten eerste, verbindt de raad tussen trislots. (De Overkanten zijn dezelfde stappen). Zoals getoond, wordt 3D contact van A1 op linkerzijde onder kant verbonden aan twee groeven van A1 aan de voorkant, gebruikend M8-contactdooshoofd op aan te halen schroef en vlak blok.


Uitgevoerde normen
IEC60076-11, DIN42523

 

Droog de Toebehorenstaal IP30 van de Typetransformator - Klassen Beschermende Bijlage

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798