6,6 KV - Legerings het Droge Type van Klassenamorphors Transformator Zelf Doven Met beperkte verliezen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PECS, SC (B) 9-15
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 30days-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 9000 eenheden per jaar
Contact nu

 

30 kV - Klasse, Hoog rendement, Amorphors-Legerings Droge Type Transformator, Gegoten Hars, Lage verliezen

 

 


Eigenschappen & Voordelen


De het droog-typetransformator van epoxyharsafgietsel die door Elektrische Parel wordt vervaardigd is een type van transformator met gedeeltelijke lossing met geringe geluidssterkte, met beperkte verliezen en lage. Met uitstekende structuur, superieure materialen, wetenschappelijk ontwerp, strikte productietechnologie en geavanceerde testmethode, heeft de transformator ook de volgende voordelen:


1. Self-extinguishing en versterkend het ophouden, vuurvast en explosiebestendig, pollution-free en geen giftig gas die worden geproduceerd.


2. Uitstekende vochtbestendige prestaties, geschikt om in de relatieve vochtigheid van 100% en andere ruwe omstandigheden te werken, zonder vochtig-verwijdert nodig maatregelen.


3. De dunne harsstructuur realiseert kloofje-vrije oppervlakte en uitstekende hitte-verspreiding prestaties.


4. Groot overbelastingsvermogen, geschikt om onophoudelijk in 110%-de overbelastingsomstandigheden en in het geval van het Luchtmacht koelen te werken, onophoudelijk in werking stellend under150% overbelastingsvoorwaarden.


5. De kleine verschijning van Nice, minder installatie ruimteberoep en lage techniekkosten.


6. Elke prestatiesindex en technische beschrijving blinken die uit gespecificeerd in China GB, internationale CEI of industriële normen.

 

Uitgevoerde normen


IEC60076-11, DIN42523

 

 

 Inspectie

Gelieve te inspecteren het materiaal regelmatig, dus de schade en de fout wordt vermijden uitgebreid. Men adviseert dat het inspectieinterval niet minder dan één keer per maand zou moeten zijn. Voor materiaal dat langs de zwaar-verkeerswegen wordt geïnstalleerd, wordt het geadviseerd om de inspectiefrequentie (bijvoorbeeld, één keer in de week) te verhogen, voor de mogelijkheid om worden gestoten is veel hoger.

Het waarschuwen: Als om het even welke abnormaliteit wordt gevonden en niet in de bovengenoemde punten beschreven, of de exploitant geen vermogen heeft om deze problemen te behandelen, gelieve de in time fabrikant te contacteren. In noodsituatie, te schakelen gelieve onmiddellijk de voeding uit.

De bijlage geeft noodzakelijke bescherming voor de transformator en andere componenten binnen de bijlage. Tijdens inspectie aan het materiaal, te controleren gelieve of de bijlage wordt gestoten en beschadigd. Ook, controleer de hitte-ventilatie gaten en verwijder om het even welke hindernissen rond de lucht-afzet.

 

6,6 KV - Legerings het Droge Type van Klassenamorphors Transformator Zelf Doven Met beperkte verliezen 

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : 008618826241798