De Transformator van de distributiemacht 35kV - 31500kVA die Zonder commissie Stroom verminderen

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PEO-S, S9~13, SZ11-M, SZ11
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 45-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2.5 miljoen KVA/Year
Contact nu

 

35kV - 31500kVA, 3 fasen, dubbel-Kolom, de Transformator van de Machtsdistributie, niet-Exitation regelende transformator

 

Productvoordelen


Kern:


De kern wordt vervaardigd met hoogte - de kwaliteit het koudgewalste grain-oriented siliciumstaal van hoog magnetisch geleidingsvermogen, en in verstek bewerken van 45° en de stappen die structuur overlappen voor kernproductie worden gebruikt, laat de doeltreffendheid van het verminderen van zonder commissie verlies en zonder commissie stroom toe.

HV windend:


HV het winden wordt vervaardigd met hoogte - kwaliteitskoperen geleider, die geoptimaliseerde structuur goedkeuren om elektrische distributie te verbeteren. Het de golfproces wordt van de bliksemimpuls uitgevoerd voor berekening en analyse, dus om het vermogen van de de anti-bliksemimpuls van de transformator te verbeteren.

LVwinding:


LV het winden wordt vervaardigd met hoogte - de leider van de kwaliteitsfolie, zodat het ampère-draai saldo zijn uitstekend en de transversale magnetische stroomlekkage is laag. Het anti-korte kringsvermogen is zeer zo beter. De oliebuis wordt rationeel ontworpen in de winding om het winden de oppervlakte van de hitteverspreiding te verhogen, effectief temperatuur verminderen en de overbelastingsvermogen van de transformator verbeteren.

 

Inleiding 

 

Door aantal te winden

 

35 kV transformator van de klassen de driefasen twee-windt macht

 

Door kraan-te veranderen

 

35 kV kraan-veranderende de machtstransformator van de klassen op-lading

 

 

35 kV klassen ontladen kraan-veranderende machtstransformator

 

 

Isolatiestructuur:


De transformator keurt een klasse-isolatie goed. De winding van HV wordt en LV geschikt op concentrische manier. Tussen de winding zijn olie-dakspaan isolatiestructuur met document cilinder wordt gebouwd en kleine oliebuis die.

Tank:


Het tanktype van de tankconservator met radiatorvinnen. 


Uitgevoerde Normen:
IEC60076

 

Isolatieniveaus en creepage afstanden

 

Alle ringen zullen 10% kunnen weerstaan meer testvoltages dan die gespecificeerd in Lijst 4. Specifieke creepage voor alle terminals zal 31 mm/kV-minimum zijn. 

 

De beschermde creepage afstand die in programma A van een onderzoeksdocument moet worden gegeven, is de waarde schuin van creepage afstand in de regenschaduw van precipitatie van 90º aan de ringsas. Deze waarde zal geen 50% van totale creepage overschrijden.

 

* Ringstypes die wij zouden kunnen verstrekken (vanaf CEI)

 

 Openlucht ondergedompelde ringen

 

Tenzij anders vermeld in programma A van een onderzoeksdocument, zullen alle open ringen openlucht ondergedompelde ringen zijn.

 

 Volledig ondergedompelde ringen

 

Verbindingen van het winden van lood in gevulde kabeldozen of olie - zal het losmaken van kamers worden uitgevoerd gebruikend volledig ondergedompelde ringen.

 

Capacitieve weerstand gesorteerde ringen

 

Slechts zullen de capacitieve weerstand gesorteerde ringen voor alle toepassingen van nominale voltages van 44 kV worden voorzien

en hierboven overeenkomstig deze specificatie.

 

 

 Niet vloeibare ringen

 

De niet vloeibare gevulde capacitieve weerstand gesorteerde ringen zullen slechts goedgekeurd worden met specifieke goedkeuring.

 

 Tertiaire ringen — minimumvoltage classificaties, stammen en het uit elkaar plaatsen

 

Voor drie windende autotransformatoren zullen de zwakstroom (tertiaire) ringen, ondanks hun daadwerkelijk werkend voltage, minstens een isolatieniveau hebben die aan een nominaal systeemvoltage beantwoorden van

33 kV. Deze ringen zullen met een eindstam van 38 mm-diameter en 125 mm-lengte worden uitgerust, het minimum metal-to-metal fase uit elkaar plaatsen van 580 mm en centrum-aan-centrum het uit elkaar plaatsen van niet minder dan 700 mm hebben.

 

De Transformator van de distributiemacht 35kV - 31500kVA die Zonder commissie Stroom verminderen

 

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798