110kV - 16000 KVA de Transformator van de Machtsdistributie Anti - Bliksemtransformator Met geringe geluidssterkte

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PEO-S, S9~13, SZ11-M, SZ11
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 45-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2.5 miljoen KVA/Year
Contact nu

 

110kV - 16000kVA, de Transformator van de Machtsdistributie, Drie Fasen, Machtstransformator, Hoogtecapaciteit

 

Productvoordelen


Kern:


De kern wordt vervaardigd met hoogte - de kwaliteit het koudgewalste grain-oriented siliciumstaal van hoog magnetisch geleidingsvermogen, en in verstek bewerken van 45° en de stappen die structuur overlappen voor kernproductie worden gebruikt, laat de doeltreffendheid van het verminderen van zonder commissie verlies en zonder commissie stroom toe.

HV windend:


HV het winden wordt vervaardigd met hoogte - kwaliteitskoperen geleider, die geoptimaliseerde structuur goedkeuren om elektrische distributie te verbeteren. Het de golfproces wordt van de bliksemimpuls uitgevoerd voor berekening en analyse, dus om het vermogen van de de anti-bliksemimpuls van de transformator te verbeteren.

LVwinding:


LV het winden wordt vervaardigd met hoogte - de leider van de kwaliteitsfolie, zodat het ampère-draai saldo zijn uitstekend en de transversale magnetische stroomlekkage is laag. Het anti-korte kringsvermogen is zeer zo beter. De oliebuis wordt rationeel ontworpen in de winding om het winden de oppervlakte van de hitteverspreiding te verhogen, effectief temperatuur verminderen en de overbelastingsvermogen van de transformator verbeteren.

 

Inleiding 

 

Door aantal te winden

 

110kV transformator van de klassen de driefasen twee-windt macht

 

Door kraan-te veranderen

 

110kV kraan-veranderende de machtstransformator van de klassen op-lading

 

 

110kV de klasse ontlaadt kraan-veranderende machtstransformator

 

 

Isolatiestructuur:


De transformator keurt een klasse-isolatie goed. De winding van HV wordt en LV geschikt op concentrische manier. Tussen de winding zijn olie-dakspaan isolatiestructuur met document cilinder wordt gebouwd en kleine oliebuis die.

Tank:


Het tanktype van de tankconservator met radiatorvinnen. 


Uitgevoerde Normen:
IEC60076

 

Lichaamscontrole

 Volgens de inspectie-artikelen van de transformator lopende regels, zou de getemperde graad van isolatie identificatie, en basis op het resultaat moeten zijn, besluiten of de transformator zou moeten droog-verwerken alvorens te lopen.

 

 Als de transformatoren geen abnormale fenomenen tijdens vervoer hebben, te hoeven om geen dekking te hangen om lichaam te controleren alvorens te lopen. Indien nodig, moet de inspectie de transformator lopende regels in overeenstemming zijn met. Terwijl het controleren om de hogere tank te hangen, demonteer de verbindingscomponenten tussen de hogere tank en het lichaam volgens de tekening van de transformatorassemblage. Terwijl het demonteren van de wisselaar van de op-ladingskraan, moet het strikt volgens het schakelaarhandboek worden gedaan, en een speciaal hulpmiddel moeten gebruiken om de kern van de veranderingsschakelaar uit te hangen.

 

Opslag meer dan 3 maanden

 Installeer olieconservator en noodzakelijke pijpleiding, en oli? de tank volgens de het oli?en instructie. (Om water te verhinderen de rol in te gaan)

 

Installeer hygroscopisch werktuig.

 

 

 

110kV - 16000 KVA de Transformator van de Machtsdistributie Anti - Bliksemtransformator Met geringe geluidssterkte

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798