Economische Stap - onderaan de Antibliksem van de Machtstransformator 110 KV - 12500 KVA

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PEO-S, S9~13, SZ11-M, SZ11
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 45-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2.5 miljoen KVA/Year
Contact nu

 

110kV - 12500kVA, de Transformator van de Machtsdistributie, Drie Fasen, Machtstransformator, Hoogtecapaciteit

 

Productvoordelen


Kern:


De kern wordt vervaardigd met hoogte - de kwaliteit het koudgewalste grain-oriented siliciumstaal van hoog magnetisch geleidingsvermogen, en in verstek bewerken van 45° en de stappen die structuur overlappen voor kernproductie worden gebruikt, laat de doeltreffendheid van het verminderen van zonder commissie verlies en zonder commissie stroom toe.

HV windend:


HV het winden wordt vervaardigd met hoogte - kwaliteitskoperen geleider, die geoptimaliseerde structuur goedkeuren om elektrische distributie te verbeteren. Het de golfproces wordt van de bliksemimpuls uitgevoerd voor berekening en analyse, dus om het vermogen van de de anti-bliksemimpuls van de transformator te verbeteren.

LVwinding:


LV het winden wordt vervaardigd met hoogte - de leider van de kwaliteitsfolie, zodat het ampère-draai saldo zijn uitstekend en de transversale magnetische stroomlekkage is laag. Het anti-korte kringsvermogen is zeer zo beter. De oliebuis wordt rationeel ontworpen in de winding om het winden de oppervlakte van de hitteverspreiding te verhogen, effectief temperatuur verminderen en de overbelastingsvermogen van de transformator verbeteren.

 

Inleiding 

 

Door aantal te winden

 

110kV transformator van de klassen de driefasen twee-windt macht

 

Door kraan-te veranderen

 

110kV kraan-veranderende de machtstransformator van de klassen op-lading

 

 

110kV de klasse ontlaadt kraan-veranderende machtstransformator

 

 

Isolatiestructuur:


De transformator keurt een klasse-isolatie goed. De winding van HV wordt en LV geschikt op concentrische manier. Tussen de winding zijn olie-dakspaan isolatiestructuur met document cilinder wordt gebouwd en kleine oliebuis die.

Tank:


Het tanktype van de tankconservator met radiatorvinnen. 


Uitgevoerde Normen:
IEC60076

 

Opslag

Nadat de transformator aan de scène wordt vervoerd, die volgt installeren niet wegens diverse redenen, de stappen in onderstaand volgens de volgende twee gevallen worden vermeld:

 Opslag voor neen meer dan 3 maanden

 

 Over het algemeen, in beschermde plaatsen (zoals binnen de muren of de verdedigde plaats, enz.) zou moeten worden geplaatst, en alle componenten van de transformator zouden moeten worden gehouden behoorlijk om het beschadigen of het verliezen te verhinderen, en het is noodzakelijk om apen te nemen om vochtige corrosie te verhinderen. Creeer voorwaarden aan het uncrafting en bewaring, zet alle toebehoren binnen, en leg raad die de toebehoren op 30 cm boven de grond worden geplaatst te maken.

 

De transformator zou op de basis moeten worden geplaatst. Anders, zou men moeten ervoor zorgen dat de grond lange tijd, onder de bodem sommige stralen laden en kan indien nodig toevoegen.

 

Over het algemeen, zijn de transformatoren geschikt voor openluchtopslag. Ben vanzelfsprekend, is de beste op te slaan plaats in een goed-geventileerde binnenplaats, als de voorwaarden toelaten.

 

De tank en de gedemonteerde delen zouden in schone, droge en goed-geventileerde plaats moeten worden opgeslagen.

Elektriseer de het verwarmen elementen van schakelaar werkende apparaten.

 

Gelieve ook te verwijzen naar „de Opslaginstructie van de op-Ladingsschakelaar“.

Maandelijkse inspecties:
--Of de het verwarmen elementen geëlektriseerd zijn.
--Inspectie de verschijning van tank en gedemonteerde delen.

 

Voor transformatoren met stikstofgas worden gevuld, wordt het vereist om stikstofgas (loonsaandacht aan veiligheid wanneer het gas van de uitlaatstikstof), aan het vacuüm van minder dan -50kpa en injectie gekwalificeerde transformatorolie eerst uit te putten na het handhaven van vier uren dat.

 

 

Economische Stap - onderaan de Antibliksem van de Machtstransformator 110 KV - 12500 KVA

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798