110kV - 6300 KVA van de de Transformatorveiligheid van de Machtsdistributie de Transformator van de de Hoogspanningsmacht

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PEO-S, S9~13, SZ11-M, SZ11
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 45-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2.5 miljoen KVA/Year
Contact nu
Capaciteit: 6300~63000kVA of Aangepast Geschat H.V.: 110kv of Aangepast
Geschat L.V.: 33kV/11kV of Aangepast Vectorgroep: Dyn11 of Aangepast
impedantie: 8-10% of Aangepast het koelen: ONAN/ONAF of Aangepast
Hoog licht:

step up power transformer

,

electrical power transformer

 

110kV - Klasse, de Transformator van de Machtsdistributie, Drie Fasen, Machtstransformator, Hoogtecapaciteit

 

 

Inleiding 

 

 

Categorieën:

 

Door aantal te winden

 

110kV transformator van de klassen de driefasen twee-windt macht

 

Door kraan-te veranderen

 

110kV kraan-veranderende de machtstransformator van de klassen op-lading

 

 

110kV de klasse ontlaadt kraan-veranderende machtstransformator

 

 

 


Eigenschappen & Voordelen


Kern:


De kern wordt vervaardigd met hoogte - wordt het kwaliteit koudgewalste grain-oriented siliciumstaal van hoog magnetisch geleidingsvermogen, en in verstek bewerken van 45° en de stappen die structuur overlappen gebruikt voor kernproductie, dus om zonder commissie verlies en zonder commissie stroom effectief te verminderen.

HV windend:


HV het winden wordt vervaardigd met hoogte - kwaliteitskoperen geleider, die geoptimaliseerde structuur goedkeuren om elektrische distributie te verbeteren. Het de golfproces wordt van de bliksemimpuls uitgevoerd voor berekening en analyse, dus om het vermogen van de de anti-bliksemimpuls van de transformator te verbeteren.

LVwinding:


LV het winden wordt vervaardigd met hoogte - de leider van de kwaliteitsfolie, zodat het ampère-draai saldo zijn uitstekend en de transversale magnetische stroomlekkage is laag. Het anti-korte kringsvermogen is zeer zo beter. De oliebuis wordt rationeel ontworpen in de winding om het winden de oppervlakte van de hitteverspreiding te verhogen, effectief temperatuur verminderen en de overbelastingsvermogen van de transformator verbeteren.


Isolatiestructuur:


De transformator keurt een klasse-isolatie goed. De winding van HV wordt en LV geschikt op concentrische manier. Tussen de winding zijn olie-dakspaan isolatiestructuur met document cilinder wordt gebouwd en kleine oliebuis die.

Tank:


De tank wordt verbonden met het staal van uitstekende kwaliteit. De roest-verwijderende en phosphorization processen worden uitgevoerd voor de tankoppervlakte, dan is de oppervlakte met een laag bedekt met anti de erosieverf van FVC, dus om vetverontreiniging en chemische erosie effectief te verhinderen. De verschijning is aardig en harmonisch met het milieu. De gehele structuur is gemakkelijk voor installatie en onderhoud. Het kan wijd in openluchtmilieu en in de ruwe omstandigheden worden toegepast.

Toebehoren:


De transformator is uitgerust met de ringen van HV & LV, de klep van het olieafvoerkanaal, het aanaarden bout, opheffende raad, classificatieplaat, drukafblaasklep en andere toebehoren. De transformatoren van over 800kVA-macht zijn uitgerust met signalerend thermometer en gasrelais.

 


Uitgevoerde Normen:
IEC60076

 

Vervoer

4.1 besteed aandacht aan volgt terwijl het vervoeren:

l het Gewicht, de grootte, het hangen de hoogte, enz. kunnen in de verwijzingstekeningen worden gevonden.

l als flatbed vrachtwagen voor het vervoeren wordt gebruikt zou, zijn ladingsverslag in het verleden moeten controleren.

l bevestigt het transformatorlichaam op de flatbed vrachtwagen met kabel door het bevestigen van gaten. Verwijs naar verwijzingstekeningen voor de plaatsen van die gaten.

l Aandacht! Er zijn speciale as voor het hangen en voetstuk voor het hijsen van hefboom. Gebruik hen terwijl het hangen van en het dragen van de transformator, geen gebruik met andere plaatsen.

l de kabels lang genoeg moeten zijn te verzekeren de het hangen hoek minder dan 30 graden is. De saldobalk zou wegens grens van ruimtehoogte moeten worden gebruikt.

l slechts de speciale gaten kunnen worden gebruikt terwijl de transformator wordt gesleept. Nr voor helling met gradiënt meer dan 15 graden of de snelheid overschrijdt 20km/h.

4.2 methodes

De verschillende delen zouden voor verschillende het dragen methodes (zoals zich het hangen, het vervoeren en het bewegen) moeten worden gebruikt. Zij worden getoond als volgt:

Deel Num. Positie Methode
Het hangen as 4 Op de lagere tank Het volledige hangen
Kleine wielen
(indien van toepassing)
4 Bodem van de tank Het tweerichtingstractie of bewegen zich
Tractiegat 4 Lager deel van de tank
Jack blok 4 Lichaam van de tank Het hydraulische opheffen
 

Aandacht: Waar vervoerend, niet de gebouwen beschadig.

 

110kV - 6300 KVA van de de Transformatorveiligheid van de Machtsdistributie de Transformator van de de Hoogspanningsmacht

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798