De Machtstransformator van de overbelastingsdistributie 132 KV - Klasse Twee Winden In drie stadia

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PEO-S, S9~13, SZ11-M, SZ11
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 35~50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 2.5 miljoen KVA/Year
Contact nu

 

Drie Fasen, 132kV - Capaciteit van de Klassenhoogte, Transformator die van de Machtsdistributie, Twee de winden

 

 

Parel Elektrische Inleiding

 

Parel Elektrische aanbiedingen vier types van 110kV-de transformator van de klassenmacht, die onderwerp aan de specificaties van de klant worden ontworpen en vervaardigd. Onze Productcatalogi zijn in bijlage in website, voor meer informatie, te laten gelieve ons beschikbaar op vereisten kennen.


Wij hebben een R&D-team van 65 ervaren begaafde ingenieurs. Hun hoofdplichten moeten producten volgens de speciale eisen van de klant ontwerpen. Met dit team van ingenieurs, Elektrische kan de Parel aan het onderzoek van de klant in gepaste tijd reageren en het verzekert de nauwkeurigheid van productcitaat.

 

Structuur


Kern: 45° in verstek bewerken en de stappen die structuur overlappen worden gebruikt voor kernproductie, dus om zonder commissie verlies en zonder commissie stroom effectief te verminderen.

 

Het winden 


HV windend:   hoog - kwaliteitskoperen geleider, die geoptimaliseerde structuur goedkeuren om elektrische distributie te verbeteren. Volgens de behoefte van cliënten, HV-kan het winden de golfproces van de bliksemimpuls tijdens berekening weerstaan en de analyse, het vermogen van de de anti-bliksemimpuls van de transformator wordt ontworpen om hoogst worden verbeterd.

LVwinding:
LV het winden wordt vervaardigd met hoogte - de leider van de kwaliteitsfolie, zodat het ampère-draai saldo zijn uitstekend en de transversale magnetische stroomlekkage is laag. Het anti-korte kringsvermogen is zeer zo beter. De oliebuis wordt rationeel ontworpen in de winding om het winden de oppervlakte van de hitteverspreiding te verhogen, effectief temperatuur verminderen en de overbelastingsvermogen van de transformator verbeteren.


Isolatie 


De transformator keurt een klasse-isolatie goed. De winding van HV wordt en LV geschikt op concentrische manier. Tussen de winding zijn olie-dakspaan isolatiestructuur met document cilinder wordt gebouwd en kleine oliebuis die.

Tank:


De roest-verwijderende en phosphorization processen worden uitgevoerd voor de tankoppervlakte, dan is de oppervlakte met een laag bedekt met anti de erosieverf van FVC, dus om vetverontreiniging en chemische erosie effectief te verhinderen.

Toebehoren:


 De transformatoren van over 800kVA-macht zijn uitgerust met signalerend thermometer en gasrelais.


 

Categorieën:

 

Door aantal te winden

 

132 kV transformator van de klassen de driefasen twee-windt macht

 

Door kraan-te veranderen

 

132 kV kraan-veranderende de machtstransformator van de klassen op-lading

 

 

132 kV klassen ontladen kraan-veranderende machtstransformator

 

 

 

 

·

Vochtgehalte

 

Het vochtgehalte van de olie zal alvorens de transformator en op-ladings kraan-wisselaar te vullen niet overschrijden

10 p.p.m. In tijd van neem over, zal het vochtgehalte van de isolerende olie 20 p.p.m. in de belangrijkste tank en op-ladings het kraan-wisselaar compartiment niet overschrijden. Op voorwaarde dat de eisen ten aanzien van de Olie van 4.10.4 bemonstering en het testen (verwijs ook ESKASAAF1), met. zijn. Als bereikt niet – het drogen/het filtreren van olie moet worden ondernomen.

 

Men zal aantonen dat het vochtgehalte in het document isolatielichaam van de transformator minder dan 1% is. De test om het vochtgehalte te verifiëren moet aan internationaal toegelaten standaardmethodes zijn om de vochtigheid in document te bepalen.

 

 Graad van polymerisatie

 

Na droog de fabrikant uit is de graad van polymerisatie (DP) waarde van het document te verstrekken. De minimumwaarde is DP 950.

 

Het gebruikte document zal thermaal promotiedocument zijn.

 


Uitgevoerde Normen:
IEC60076

 

De Machtstransformator van de overbelastingsdistributie 132 KV - Klasse Twee Winden In drie stadia

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798