Voer op en de Stap - onderaan Transformator Droge Type Reactor 10 KV - deelt of ANAF-het Koelen in

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PECS, SC (B) 9-15
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: 30days-50days-het ex-werk
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 9000 eenheden per jaar
Contact nu
Kern: kern-type transformator het koelen: Of ANAF
Capaciteit: 10~2500KVA of Aangepast Geschat H.V.: 11/10/10.5/ 6/Kv of Aangepast
Geschat L.V.: 0.4kv of Aangepast Impedantie: 4~8% of Aangepast
Hoog licht:

dry type reactor

,

oil immersed type transformer

 10kV - Klasse Gegoten Hars Droge Type Transformator, Drie Fasen die, Twee, Machtsdistributie winden

 

Inleiding

 

Voltageverhoudingen


De nominale spanningverhoudingen bij zonder commissie zijn=zullen= 11000/433 V en zullen wordt betrekking gehad op de principekraan
positie van de transformator.
Geschatte Macht
Tenzij anders gespecificeerd, de geschatte macht in kVA voor elke kraanpositie van de transformator aan
wordt aangeboden één van beiden zal zijn één van volgend

Windingsverbindingen & Vectorgroep


De winding moet als volgt worden verbonden:
Hoogspanning (HV) die verbonden Delta winden
Laag Voltage (LV) die die Ster winden aan uitgebracht neutraal wordt verbonden
Vectorgroep Dyne 11
De neutrale verbinding zal volledige fase geschatte stroom kunnen dragen.

 

Tappings


De methode voor voltageregelgeving zal met behulp van een weg wisselaar van de kringskraan op worden verstrekt
HV windend om te verstrekken een variatie van de transformatorverhouding door + 5%, + 2,5%, 0%, - 2,5% en -
5%. Het specifiek zal onttrekken van selectie door het gebruik van vastgeboute verbindingen worden gemaakt. Deze vastgeboute verbindingen voor
het veranderen van de kranen zal worden geschikt aan dezelfde kant waar de HV-terminals worden geplaatst.
Methode die van kraan de door middel van het veranderen van HV veranderen die verbinding onttrekken wordt niet toegelaten.

 

 

Elektrische de parel schept een ervaren R&D-team van 65 begaafde ingenieurs op, de van wie hoofdplichten de aangegane en aangepaste producten op de speciale eisen van de klant moeten ontwerpen. Met dit team van ingenieurs, Elektrische is de Parel geschikt voor antwoordt aan het onderzoek van de klant in eerste keer en ook verzekert het nauwkeurige productcitaat.


wegens het verschillende systeem van het machtsnet in lokale landen, moeten de meeste overzee transformatoren vóór definitief nauwkeurig citaat worden ontworpen en worden berekend. Met dit team van professionele ingenieurs, Elektrische kon de Parel een snel en nauwkeurig citaat geven, dus om de toepassings aan vereisten van de eindgebruiker te voldoen.


Ook wegens de bovengenoemde redenen en tijdens uw onderzoek, gelieve te proberen om zo gedetailleerd mogelijke productspecificaties te geven, dus het daadwerkelijke kostuum van het productontwerp te verzekeren aan uw praktische vereisten.

 


Eigenschappen & Voordelen


Kern


De kern wordt vervaardigd met hoogte - kwaliteit koudgewalst grain-oriented siliciumstaal van hoog magnetisch geleidingsvermogen. 45° in verstek bewerken en 5 stappen die structuur overlappen worden goedgekeurd voor het kernontwerp, dus om zonder commissie verlies en zonder commissie stroom zeer te verminderen.

 

Resonantiefrequentie en intensiteit precies om te berekenen en die holteresonantie te vermijden door de kernstructuur tijdens verrichting wordt geproduceerd, wordt de simulatieanalyse uitgevoerd voor het ontwerp van de kernvorm. De flexibele verbindingen worden gemaakt tussen kern en rollen, kern en lorrie. Met deze goedgekeurde die maatregelen, wordt het geluidsniveau door 10~15dB verminderd met de internationale norm wordt vergeleken.

HV het winden


HV die het winden wordt vervaardigd met hoogte - de draad van het kwaliteitskoper, met glasvezel wordt versterkt en het zijn casted met epoxyhars bij vacuümstaat met druk, die de hars hebben volledig in de rollen in het meest professionele ingevoerde materiaal wordt doordrongen. Daarom is de gedeeltelijke lossing van het product vooral laag, bijvoorbeeld, transformator van 10kV-niveau heeft een gedeeltelijke lossingspc minder dan 5.

 

Tijdens het HV-het winden ontwerp, wordt de rationele structuur goedgekeurd om de elektrische distributie te verbeteren. Met de de van de de golfsimulatie van de verlichtingsimpuls berekening en analyse die met speciale hulpsoftware worden uitgevoerd, is de capaciteit van de de anti-bliksemimpuls van het product zeer beter.

LV het winden


LVwinding (met de geschatte macht gelijk aan of hoger dan 400kVA) wordt vervaardigd met hoogte - de leider van de kwaliteitsfolie, resulterend in uitstekend ampère-draai saldo, lage transversale magnetische stroomlekkage en hoger anti-kort kringsvermogen. Door redelijke luchtbuis in de winding te ontwerpen om de hitte-verspreiding oppervlakte te verhogen, wordt de de temperatuurstijging van de transformator effectief gecontroleerd en de overbelastingscapaciteit is zeer beter.
 

 


Uitgevoerde normen


IEC60076-11, DIN42523

 

 

Voer op en de Stap - onderaan Transformator Droge Type Reactor 10 KV - deelt of ANAF-het Koelen in 

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798