35 kV - Klasse Geprefabriceerde Droge het Type van Hulpkantoreneuropa Flexibele Structuur

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: PECS, SC (B) 9-15
Min. bestelaantal: 1 EENHEID
Prijs: USD/RMB
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: het ex-werk 50-60days
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 9000 eenheden per jaar
Contact nu

 

35 kV - Klasse, Droge Typetransformator, het Vriendschappelijke, Geprefabriceerde Hulpkantoor van Eco -, het Type van Europa, Compacte Sub 

 

 

Inleiding van Geprefabriceerd Hulpkantoor.

Kan de parel Elektrische geschiedenis terug naar het jaar van 1958 dateren wanneer het als Elektro de Motorfabriek van Panyu wordt opgericht. Met meer dan vijftig jaar ontwikkelings en bedrijf de laatste jaren het herstructureren/reorganisatie, Elektrische is de Parel nu klaar om zijn ambitie te realiseren van het worden een een fabrikant en leverancier van de wereldmachttransformator.

 

 


Functies en Voordelen:


1. Volledige functies en hoge betrouwbaarheid


Geschikt om kort:sluitenstroom en ladingsstroom af te snijden, dus om globale bescherming voor de transformator te bieden.


De veelvoudige voedingmethodes zijn beschikbaar voor HV-kant, zoals van een lus voorzien netwerk, dubbel-machtslevering, terminal en HV-meting.


Het hebben van alle functies van traditioneel burgerlijk transformatorhulpkantoor.

2. Minder investering, minder installatie ruimteberoep en snelle levering

3. Hoge betrouwbaarheid


4. De betrouwbare controle van de temperatuurstijging en de uitstekende prestaties van de hitteverspreiding5. Uitstekend milieuaanpassingsvermogen

 

 

Het opheffen van Nota

 

Wanneer het opheffen van het product van de bodem, zijn er twee manieren: men moet de draadkabels gebruiken om de opheffende ogen vast te haken bij de bodem van de bijlage en de kabel in te passen door de controleringen, moet andere speciaal opheffend hulpmiddel gebruiken. Gelieve te zien het volgende beeld voor deze twee methodes. Het opheffende oog heeft twee structuren, is één stationair type en andere is het verborgen type. Het stationaire opheffende oog is gelast op de bodem van de bijlage en kan niet worden bewogen. Het verborgen opheffende oog kan zich binnen de bijlage bewegen en verbergen. Alvorens op te heffen, trek uit de opheffende ogen en de duw hen in t hij bijlage na het opheffen van verrichting.

 

 

Wanneer het opheffen van het materiaal, te leggen gelieve één of ander zacht doek of karton tussen de de draadkabel en oppervlakte van de productbijlage, dus om schade aan productdeklagen te vermijden.

Voor het geval dat het product nog in het pakket is, te heffen gelieve het product van het product samen met het pakket van de vier hoeken duidelijk met het opheffen van symbolen op.

 

 

35 kV - Klasse Geprefabriceerde Droge het Type van Hulpkantoreneuropa Flexibele Structuur

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798