45kVA gegoten Hars Droge Type Transformator voor DistributieKrachtcentrales

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA CE
Modelnummer: gegoten harstransformator
Min. bestelaantal: Verhandelbaar
Prijs: RMB PER UNIT
Verpakking Details: houten geval of vanaf vereiste
Levertijd: 35-45 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 26 EENHEDEN PER DAG
Contact nu

45kVA gegoten Hars Droge Type Transformator voor distributieKrachtcentrales

 

 

1. Gegoten Hars Droge Type Transformatorinleiding

 

Het lage voltage die met capaciteit in winden wordt gemaakt van cilinder of spiraalvormige structuur met hoge mechanische sterkte en evenwichtige ampèredistributie. Het product heeft goede kortsluitingweerstand.
De plaatsende structuur wordt toegevoegd aan het lichaam zodat het geen verplaatsing tijdens het vervoersproces produceert, en alle bevestigingsmiddelen zijn uitgerust met bevestigingsmiddelnoten om ervoor te zorgen dat de bevestigingsmiddelen niet los tijdens lang - looppas van het product zijn en aan de vereisten van het niet fundamentele opheffen voldoen.
De productoppervlakte is geschilderd, klaargemaakt en bovenlaag na het ontvetten, en roest verwijderen die phosphating. Het kan aan de speciale vereisten van metallurgie, petrochemisch systeem en nat vuil gebied voldoen. Deze reeks producten heeft mooie verschijning, kleine grootte, en kan het installatiegebied verminderen. Het is een ideaal vrij product van de onderhoudskwaliteit.

 

2. Fabrieksgebied en Materiaal


Parel Elektrische dekking een fabrieksgebied van 105000 vierkante meters, met meer dan 72000 vierkante meters van de bijgewerkte workshopbouw.
De workshops zijn uitgerust met meer dan 600 eenheden van modern productiemateriaal, geavanceerd in China en in het buitenland, zoals het volautomatische vacuümdie hars-gietend materiaal uit het bedrijf van Duitsland HÜBERS wordt ingevoerd, de automatische scheurende lijnen voor siliciumstaalplaat productie, 600mm automatische transversale scheerbeurtlijn voor transformatorkern productie, servo van 500t elektrohydraulische en numeriek-controle buigende machine, folie-type windende machine, laminering en het draaien platform voor grote transformatorkern productie, platform het op grote schaal van de transformatorassemblage, enz., geschikt voor schaalproductie allerhande van droog-typetransformator.


De volledige reeks van transformator het testen materiaal is uitgerust in het testcentrum, met inbegrip van de beschermde metingsruimte voor lokale gedeeltelijke lossing en lawaaitest. Elektrische de parel heeft het vermogen om alle typeonderzoeken en routinetests van transformator 220kV en onder-220kV (behalve de kort:sluitentest) binnen het testcentrum uit te voeren, waarbij zeer aan diverse testeisen ten aanzien van transformatorproduct onderzoek, ontwerp en productie worden voldaan.

 

 

3. Gegoten Hars Droge Type Transformatoreigenschappen

 

De grote Capaciteit, Koper, Gegoten harstransformator, de Droge Transformator van de Typeopwinding, voor het Activeren van machtssysteem wordt gekenmerkt met grote machtscapaciteit, betere energie - besparing, lager lawaai, weerstaat de lagere temperatuurstijging, sterke impuls vermogen en wenselijke vlam - vertragersprestaties.

Het product voldoet aan internationale standaard met inbegrip van de Machtstransformatoren van CEI 60076-1 - Deel 1: De algemene, Machtstransformator van CEI 60076-3 - Deel 3: Isolatieniveaus, diëlektrische tests en externe ontruiming in lucht, de Machtstransformatoren van CEI 60076-11 - Deel 11: Droog-typetransformatoren, enz.

 

 

4.  Gegoten Hars Droge Type Transformatortoepassing

 

De producten worden wijd gebruikt op diverse gebieden met geavanceerde prestaties van dezelfde categorie. Parel Elektrisch geleverd product overzee in projecten van de V.S., de V.S., Italië, Zuid-Amerika, Afrika, Zuidoost-Azië, Middenazië, etc.

 

Het product is genomen in gebruik in diverse zeer belangrijke projecten van de staat, en de steekproeftransformator is putted in de dienst in de WATERKRACHTproject van XE PIAN XE NAMNOY, EPS-TOELEVERINGSCONTRACT VAN het PRODUCERENDE MATERIAAL van E&M, techniek van de de informatiestreek van Hubei Mobiele High-tech, fase I, enz. geweest.

 

Gegoten Hars Droge Type Transformatordetails

45kVA gegoten Hars Droge Type Transformator voor DistributieKrachtcentrales

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798