De pre Vervaardigde Transformator van de Machtsdistributie met de Capaciteit van 2400 Kva

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA, CE, CCC, ISO9001
Modelnummer: De Transformator van de machtsdistributie
Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: Zeewaardige houten verpakking
Levertijd: het ex-werk 50-60days
Betalingscondities: T / T, L / C
Levering vermogen: 9000 eenheden per jaar
Contact nu

De pre Vervaardigde Transformator van de Machtsdistributie met de Capaciteit van 2400 Kva

 

De Transformatorbeschrijvingen van de machtsdistributie

 

Het product dat in dit handboek wordt beschreven is het geprefabriceerde hulpkantoor Met hoog voltage/Zwakstroom.

Dit handboek is voor het steunen van de installatie en de verrichting van het geprefabriceerde hulpkantoor Met hoog voltage/Zwakstroom met geschat AC voltage van 3~35kV, schatte macht van 30~2000kVA en schatte frequentie van 50Hz in binnen of openluchtmilieu.

Nota: Wanneer het product voor binnentoepassing wordt gebruikt, selecteer en gelieve de droog-typetransformator of de olietransformator van het hoog-ontstekingspunt te integreren.

 

De Transformatorfuncties en Voordelen van de machtsdistributie:

 


1. Volledige functies en hoge betrouwbaarheid


Geschikt om kort:sluitenstroom en ladingsstroom af te snijden, dus om globale bescherming te bieden voor de transformator.


De veelvoudige voedingmethodes zijn beschikbaar voor HV-kant, zoals van een lus voorzien netwerk, dubbel-machtslevering, terminal en HV-meting.


Het hebben van alle functies van traditioneel burgerlijk transformatorhulpkantoor.

2. Minder investering, minder installatie ruimteberoep en snelle levering


Minder investering: lage kosten die met traditioneel burgerlijk transformatorhulpkantoor worden vergeleken.
Minder installatieruimte: slechts wordt één derde van ruimte vereist.
Snelle levering: het hulpkantoor zou binnen één maand kunnen worden geleverd.

3. Hoge betrouwbaarheid


Wordt de hermetisch verzegelde structuur goedgekeurd en de bijlage wordt betrouwbaar aan de grond gezet, zonder behoefte aan isolatie afstand en voldoende het verzekeren van de persoonlijke veiligheid van de exploitant.


De beschermende omheining wordt toegevoegd voor de transformatorruimte, om het toevallige binnengaan in de transformatorruimte te vermijden.

4. De betrouwbare controle van de temperatuurstijging en de uitstekende prestaties van de hitteverspreiding


De ventilatiestructuur van „Schoorsteeneffect“ wordt goedgekeurd voor de bijlage en geoptimaliseerd om het product met de hogere prestaties van de hitteverspreiding toe te laten. De de temperatuur toenemende controlemaatregelen van de bijlage voldoen hoogste aan 10K-klasse de normen die in GB/T 17467-1998 en IEC1330 worden gespecificeerd.

5. Uitstekend milieuaanpassingsvermogen

 


6. Flexibele structuur


Het veelvoudige type van structuren is beschikbaar voor de selectie van de klant, met deelverzamelingen die in verschillende lay-out worden geschikt, dus aan de speciale eis van de klant te voldoen.

 

 

Het inschakelen

 

Als de bovengenoemde inspecties het materiaal in goede staat vinden, dan schakel het materiaal als volgende stappen.

  1. Met betrekking tot de eindvoorwaarde van HV, schakel de kraanwisselaar in zijn juiste positie.
  2. Sluit de HV-kamer en van de transformatorkamer deuren. Alle schakelaars van HV en LV moeten binnen VAN staat zijn.
    Nota: De het aanaarden schakelaar bij de kabel-inkomende terminal van HV moet worden uitgeschakeld. Anders kan het fase-aan-aarde kort:sluiten gebeuren
  3. Schakel de externe kabel-inkomende voeding van HV in. Dan de indicator van de neonelektriciteit voor de HV-kamerlichten.
  4. Schakel de HV-isolator in, dan schakel de hoofdschakelaar van HV in. Controleer of elk apparaat normaal werkt. Maak de transformator om te werken in ontladen staat. Controleer de apparatenstaat en te verzekeren voltage zijn zij met het verrichtingsvereiste in overeenstemming. Als om het even welke abnormaliteit in deze stap voorkomt, schakel gelieve de voeding uit en de oorzaken te weten te komen. Als de omgevingstemperatuur lager is dan -20℃, te stellen gelieve het materiaal voor de opwarmingen van 24 uur in werking alvorens volgende stap voortdurend.
  5. Na de verrichting bij HV wordt de terminal O.K. bevestigd, blijf de LV kring inschakelen. Schakel eerst de LV kabel-inkomende isolator in. Schakel de LV kabel-inkomende stroomonderbreker in.
  6. Schakel de LV kabel-uitgaande stroomonderbreker in. Dan, controleer de ampèremeter en andere indicatoren. Gelieve te controleren de de dienststaat. In het geval van om het even welke abnormaliteit, te schakelen gelieve onmiddellijk de stroomonderbreker uit.
  7. Schakel de schakelaar van de capacitieve weerstandscompensatie in en controleer elke indicator en apparaten. Als om het even welke abnormaliteit voorkomt, schakel gelieve de voeding uit en de oorzaken te weten te komen.
  8. Schakel de takschakelaar in en verbind de één na de ander de ladingen respectievelijk van hun capaciteit van lager met hoger.

Na LV wordt de eindverrichting O.K. bevestigd. Sluit alle deuren en beëindig de stappen voor het nemen van het materiaal in gebruik. Nu, kan het materiaal in de normale dienst worden gezet.

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798