Grote Droge het Type van Capaciteitskoper Gegoten hars Transformator voor het Activeren van Machtssysteem

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Pearl Electric
Certificering: KEMA CE
Modelnummer: Pec-4000/33/10
Min. bestelaantal: 1
Prijs: RMB PER UNIT
Verpakking Details: houten geval of vanaf vereiste
Levertijd: 35-45 het werkdagen
Betalingscondities: T/T, L/C, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen: 26 EENHEDEN PER DAG
Contact nu
Windend Materiaal: Koper Isolatiemateriaal: epoxyhars
Geschat H.V.: 11kV 20kV, 35kV of Aangepast Geschat L.V.: 10.5kV of Aangepast
Methode koeling: AN/AF of Aangepast isolatieklasse: F / H
Toepassing: Activerend machtssysteem

 

 

De grote Capaciteit, Koper, goot harstransformator, de Droge Transformator van de Typeopwinding, voor het Activeren van machtssysteem

 

 

1.Company profiel

 

Werd parel Elektrisch Co., Ltd opgericht in 1958, en bezig was met elektrisch materiaal onderzoek, ontwikkeling en productie 59 jaar. De belangrijkste producten behandelen:

 

10~220kV in olie ondergedompelde machtstransformator,

10~35kV droog typetransformator,

10~35kV stootkussen-opgezette transformator,

geprefabriceerd hulpkantoor, reactor
en ander machtstransmissie en transformatiemateriaal.


De projectervaring behandelt Azië, Zuid-Amerika, Afrika, Europa en andere regio's.
Elektrische de parel is één van de vier bedrijven met nationale kernleveringsverwijzing,
en rangen het derde in verkoop van nationaal zonnemachtshulpkantoor en windenergiehulpkantoor.

 

2. Fabrieksgebied en Materiaal


Parel Elektrische dekking een fabrieksgebied van 105000 vierkante meters, met meer dan 72000 vierkante meters van de bijgewerkte workshopbouw.
De workshops zijn uitgerust met meer dan 600 eenheden van modern productiemateriaal, geavanceerd in China en in het buitenland, zoals het volautomatische vacuümdie hars-gietend materiaal uit het bedrijf van Duitsland HÜBERS wordt ingevoerd, de automatische scheurende lijnen voor siliciumstaalplaat productie, 600mm automatische transversale scheerbeurtlijn voor transformatorkern productie, servo van 500t elektrohydraulische en numeriek-controle buigende machine, folie-type windende machine, laminering en het draaien platform voor grote transformatorkern productie, platform het op grote schaal van de transformatorassemblage, enz., geschikt voor schaalproductie allerhande van droog-typetransformator.

Grote Droge het Type van Capaciteitskoper Gegoten hars Transformator voor het Activeren van Machtssysteem
De volledige reeks van transformator het testen materiaal is uitgerust in het testcentrum, met inbegrip van de beschermde metingsruimte voor lokale gedeeltelijke lossing en lawaaitest. Elektrische de parel heeft het vermogen om alle typeonderzoeken en routinetests van transformator 220kV en onder-220kV (behalve de kort:sluitentest) binnen het testcentrum uit te voeren, waarbij zeer aan diverse testeisen ten aanzien van transformatorproduct onderzoek, ontwerp en productie worden voldaan.

 

 

3. Producteigenschappen

 

De grote Capaciteit, Koper, Gegoten harstransformator, de Droge Transformator van de Typeopwinding, voor het Activeren van machtssysteem wordt gekenmerkt met grote machtscapaciteit, betere energie - besparing, lager lawaai, weerstaat de lagere temperatuurstijging, sterke impuls vermogen en wenselijke vlam - vertragersprestaties.

Het product voldoet aan internationale standaard met inbegrip van de Machtstransformatoren van CEI 60076-1 - Deel 1: De algemene, Machtstransformator van CEI 60076-3 - Deel 3: Isolatieniveaus, diëlektrische tests en externe ontruiming in lucht, de Machtstransformatoren van CEI 60076-11 - Deel 11: Droog-typetransformatoren, enz.

Grote Droge het Type van Capaciteitskoper Gegoten hars Transformator voor het Activeren van Machtssysteem

 

4. Producttoepassing

 

De producten worden wijd gebruikt op diverse gebieden met geavanceerde prestaties van dezelfde categorie. Parel Elektrisch geleverd product overzee in projecten van de V.S., de V.S., Italië, Zuid-Amerika, Afrika, Zuidoost-Azië, Middenazië, etc.

 

Het product is genomen in gebruik in diverse zeer belangrijke projecten van de staat, en de steekproeftransformator is putted in de dienst in de WATERKRACHTproject van XE PIAN XE NAMNOY, EPS-TOELEVERINGSCONTRACT VAN het PRODUCERENDE MATERIAAL van E&M, techniek van de de informatiestreek van Hubei Mobiele High-tech, fase I, enz. geweest.

 

 

Contactgegevens
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : +008618826241798