Contacteer ons
Sandy

Telefoonnummer : 86-020-22626603

WhatsApp : 008618826241798

Elektrische de parel won het Bodproject van droge typetransformator voor Harbin · Het noordoostelijke Internationale Handelscentrum van Azië

December 2, 2019

 

Onlangs, in Harbin · Het noordoostelijke het Internationale Handelscentrum (Nieuw Overeenkomst en Tentoonstellingscentrum) elektromateriaal van Azië bieden en de verwerving, de transformatorproducten van het Parel Elektrische droog-type wonnen met succes het bod voor zijn hoge betrouwbaarheid en rendabele voordelen.

Harbin · Het noordoostelijke Internationale Handelscentrumdoelstellingen van Azië om het Centrum van de de Noordoostelijke Handelstentoonstelling van Azië te bouwen. Het wordt voorgesteld om twee super high-rise gebouwen te bouwen om tot het een het Noordoostelijke gebied van Azië het integreren handelstentoonstellingen, economische forums, hoofdkwartiereconomie, slimme wetenschap en technologie, zaken en financiën te maken. Belangrijk punt. Nadat het project wordt voltooid, zal het het buitenlandse handelsvenster van Noordoostelijk Azië worden, en het zal ook een nieuw oriëntatiepunt in Harbin worden.

Het project wordt door de bijzonderheid van de functies beïnvloed aan het worden gegeven, en heeft die ook hoge eisen ten aanzien van al ondersteunend faciliteiten en het materiaal. Als belangrijk machtstransmissie en distributiemateriaal, hebben de transformatoren ook hoge vereisten in termen van energie - besparing, milieubescherming en betrouwbaarheid. Transformatoren van het parel hebben de Elektrische droog-type het bod voor alle transformatormateriaal van het project met hoge energy-saving efficiency, groene milieubescherming, hoge betrouwbaarheid en goede marktreputatie gewonnen.

Het succesvolle bod was niet alleen een belangrijke doorbraak voor Parel ‚s producten om de burgerlijke het elektromateriaalmarkt van Harbin in te gaan, maar ook een benchmarkproject voor Parel‘ s verdere ontwikkeling van Harbin ‚s en zelfs de van het Noordoostelijke‘ s burgerlijke markt machtsmateriaal. Elektrische de parel, zal zoals altijd, de waarden van „klant eerst“ en „agressieve innovatie“, bevestigen en zal doorbraken op verschillende gebieden blijven maken om meer klanten van de betere diensten en efficiëntere en stabiele producten te voorzien.