Thuis

Pearl Electric Co.,Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit Olie Ondergedompelde Transformator voor verkoop
Van goede kwaliteit Olie Ondergedompelde Transformator voor verkoop
Klantenoverzichten
Elektrische de parel is uitgerust met een professioneel, efficiënt team.

—— CEO Mr.Leong

Nice peopele, aardig product.

—— Algemene Trog Morne

Elektrische de parel is één van de belangrijke leverancier in het Kernproject van China.

—— De Kernenergie van China

Dank voor de hele tijd het verstrekken van stabiele prestaties, hoogte - het materiaal van de kwaliteitsmacht. Het is een AAAA-niveau van gekwalificeerde leveranciers

—— De Kernenergie van China Guangdong

Elektrische de parel is een promissing high-tech onderneming.

—— De Machtsinvestering van de staat

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7
Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd.

1 2 3 4
Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd.
Zuid-Afrika
De Plaats van Afrika
Bezoek van Electric Power-ex-Minister van Myanmar

Zuid-Afrika

De fabrieksacceptatietest van Zuid-Afrika

De Plaats van Afrika

De Plaats van Afrika

Bezoek van Electric Power-ex-Minister van Myanmar

Bezoek van Electric Power-ex-Minister van Myanmar

1 2 3 4
Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd. Pearl Electric Co.,Ltd.

 • lopende band

   

  Fabrieksgebied en Materiaal

   

  Parel Elektrische dekking een fabrieksgebied van 105000 vierkante meters, met meer dan 72000 vierkante meters van de bijgewerkte workshopbouw.

   

  De workshops zijn uitgerust met meer dan 600 eenheden van modern productiemateriaal, geavanceerd in China en in het buitenland, zoals het volautomatische vacuümdie hars-gietend materiaal uit het bedrijf van Duitsland HÜBERS wordt ingevoerd, de automatische scheurende lijnen voor siliciumstaalplaat productie, 600mm automatische transversale scheerbeurtlijn voor transformatorkern productie, servo van 500t elektrohydraulische en numeriek-controle buigende machine, golftank productielijn, folie-type windende machine, laminering en het draaien platform voor grote transformatorkern productie, platform het op grote schaal van de transformatorassemblage, damp-fase drogende installatie en etc….

   

  De volledige reeks van transformator het testen materiaal is uitgerust in het testcentrum, met inbegrip van de beschermde metingsruimte voor lokale gedeeltelijke lossing en lawaaitest. Parel Elektrische heeft Elektrisch het vermogen om alle typeonderzoeken en routinetests van transformator 220kV en onder-220kV (behalve de kort:sluitentest) binnen het testcentrum uit te voeren, waarbij zeer aan diverse testeisen ten aanzien van transformatorproduct onderzoek, ontwerp en productie worden voldaan.

 • OEM / ODM

   

  Breed Exportartikel

   

  Sinds de aanvang in 1958, Elektrische heeft de Parel altijd het vertrouwen en de steun van de klant met de geavanceerde technologie, de superieure kwaliteit, de attente dienst en de oprechte samenwerking gewonnen. De peer Electricl wordt hoogst erkend door gezag en geniet van een hoge reputatie in de industrie. Dergelijke titels worden verleend aan Parel Elektrisch als „Particuliere ondernemingen van Guangzhou top 100“, „Taxerend Contract en Houdend Kredietbedrijf 17 Ononderbroken Jaren“, „hebben de de Hoge & Nieuwe Technologieonderneming van Guangzhou“, „het Hoogste Merk van Guangdong“, „Zeer belangrijke het Materiaal Verwerkende Ondernemingen van Guangdong de top 50“ en de de Parelproducten van enz.… diverse Wetenschappelijke en Technologische Vooruitgangstoekenning op nationaal, provinciaal en gemeentelijk niveau gewonnen.

   

  Als professionele transformatorfabrikant met geschiedenis meer dan 50years', Elektrische wordt de Parel gekwalificeerd door KEMA, CESI, en een goede zakelijke relatie op lange termijn met het Net van de Staat van China, Nationale Engery-Groep gehouden.

   

  Geavanceerd en de hoogte - de kwaliteit draagt tot ons succes in de kerncentrale van China bij. De parel rangschikt met succes bovenkant 4 in van de de schone energiemacht van China het materiaalleveranciers, zoals windenergie, waterkrachtpost, zonnemachtslandbouwbedrijf, enz.

   

  Is de brede het exportartikelmarkt van de parel vanaf 2011 begonnen, en tijdens het afgelopen decennium, heeft de Parel overzee markt diverse projecten met inbegrip van Rusland, Zuid-Afrika, Medio Oost-, Zuid-Azige bereikt (Maleisië, Myanmar, India, Nepal…)Zich nog uit breiden Europa en andere regio's en landen, met hoeveelheid van meer dan 100 projecten en Parel.

   

 • R & D

   

  Onderzoek en Ontwikkelingsverwezenlijkingen

   

  Gingen de parel Elektrische transformatoren, reactoren, stootkussen-opgezette transformatoren alle die tests over door nationale gebiedende organisatie worden geëvalueerd.

   

  Maart 2015, Elektrische Parel vond de aanvankelijke CAP1400-waterkoelings phaser transformator voor de hoofdwisselaar van de pomp veranderlijk-frequentie uit en ging met succes de nationale evaluatie van de nieuw producttechnologie over. CAP1400 het kernenergiehulpkantoor is het oriëntatiepuntproject tijdens de periode van de bouw van een innovatie-voortgekomen natie. Op basis van het leren van en het assimileren van de geavanceerde kerntechnologie van de ingevoerde derde generatie AP1000, geavanceerde van de onder druk gezette de kernenergieeenheid het waterreactor van Parel Elektrische vormen groot-schrik door onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling.

   

  EE faseert drie-windt de machtstransformator van de machtstransformator door Elektrisch Parel wordt vervaardigd die, de zevende onder gelijkaardige producten rangschikt, die alle tests met inbegrip van kortsluiting weerstaan test van de supervisie van de de Transformatorkwaliteit van de Staat & Testcentrum bij de eerste poging die hebben overgegaan.

   

  De droge die typetransformatoren gingen test over en door Italiaanse CESI en Netherland KEMA machtigen.

  Om te antwoorden en bevel van energie-zagend en milieubeveiligingsbeleid te hebben, Elektrische ontwikkelt de Parel stootkussen-opgezet en met succes pre-opgezette 35kV transformator voor windenergiegeneratie en werd de grootste massa-fabrikant van stootkussen-opgezette transformator voor windenergiegeneratie. SF11-4000/35 typ transformator, die doel bij de verdeler van de grootste schaalwind is, regelmatig overging alle tests van de supervisie van de de Transformatorkwaliteit van de Staat & Testcentrum.

   

  In 2010, Parel werd het Elektrische met succes ontwikkelde droge type Klassen1e type van machtstransformator scb10-e-800/6.3 voor kernenergiehulpkantoor, Chinese aanvankelijke transformator die met norm zowel Frans rcc-e als Amerikaans die IEEE overeenstemt, „Intern lood wordt toegekend, externe vooruitgang“ door nationale autoriteit.

  De amorfe legerings droge type transformator SCBH15-2000/10, SCBH15-1600/35-type en amorfe legerings in olie ondergedompelde type transformator sbh15-m-2000/10 type zijn het grootste capaciteitstype dat alle tests bij de eerste poging in de wereld overging.

Contactgegevens
Pearl Electric Co.,Ltd.

Contactpersoon: Miss. Sandy

Tel.: 86-020-22626603

Fax: 86-020-2262-6999

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)